Hello, Gabi vagyok!

Engedd meg, hogy bemutatkozzak.


Német nyelv és irodalom tanárként szereztem diplomámat, majd több évet éltem Németországban, fordítóként dolgoztam Olaszországban és Spanyolországban is.

Nemzetközileg elismert diplomámat Németországban, Bonn városában szereztem. 5 éves korom óta beszélek németül, bátran merem állítani, hogy anyanyelvi szinten.

Tanítottam már sok iskolában az elmúlt 17 évem alatt, de a legnagyobb segítséget úgy gondolom, hogy a nyelvizsgára készülőknek illetve a külföldön munkát vállalóknak tudok nyújtani.


Nyelvizsgára való felkészülésnél fontos, hogy tudjuk mi vár ránk a vizsgán. Ebben tudok segíteni, mivel van rálátásom a vizsgakörülményekre.

Különböző nyelvizsgákhoz, különböző tananyagot biztosítok, amely nagyban növeli a vizsga sikerességét.


Külföldi munkavállalásnál elengedhetetlen, hogy jól használható hétköznapi nyelv álljon a rendelkezésünkre illetve a munkához szükséges szakmai nyelvismeret elegendő legyen az állásinterjúhoz illetve a munkavállaláshoz.

Külföldi munkáim során volt rálátásom, hogy mi az ami kell a munkáltatóknak, milyen nyelvtudás szükséges a munkába álláshoz.Töltsd ki bátran az űrlapomat, kötelezettségmentesen érdeklődhetsz a lehetőségekről, hogy hogyan érheted el a célodat.

Jó hangulatú, fiatalos órákon sajátíthatod el a szükséges nyelvtudást, amihez minden segítséget megkapsz.

Minden tananyagot PDF formátumban biztosítok, így nem kell azzal sem törődnöd, hogy honnan szerzed be az adott leckéhez tartozó anyagokat. Természetesen ez is benne van az árban.

Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni a továbbiakat!


Itt érdeklődhetsz a tanfolyamokról!